Strategie en creativiteit zit in onze genen. Maar hierin gaan wij nét een stapje verder. Samen met jou. Met een constante focus op jouw doelstellingen. Dat doen we met de frisse blik van een buitenstaander maar met kennis van zaken. En vooral kennis van jou, jouw bedrijf of organisatie. En onze successen delen we graag met je.

Bekijk welke campagnes wij voorzagen van nieuw Elan.

 

 

 

 

 

Hoe krijgen we de Gemeente Rijswijk schoon? Dat was de vraag voor deze campagne. Hierin hebben we alles uit de kast getrokken. Van compleet concept tot alle uitwerkingen hiervan. Met als hoogtepunt de promofilm ‘De Helden van Rijswijk’. Benieuwd naar de helden?

BEKIJK CASE

 

 

Miss Etam en Elan waren voor deze campagne de perfecte fit. Met een landelijke commercial op alle Nederlandse tv en radiozenders. Het doel van de campagne? Een boost in de verkoop van broeken. 80.000 stuks in twee weken tijd. Bekijk snel hoe onze aanpak heeft gewerkt.

BEKIJK CASE

Acomo

Festo

 

 

 

 

 

Wie Mattel hoort, denkt al snel aan Barbie. Maar ook aan Hot Wheels, Fisher Price en Thomas de Stoomlocomotief. Kinderspeelgoed to the max! Voor Mattel creëren we advertenties, speelgoedmagazines, pop-up events, billboards. Wat niet eigenlijk?

Bekijk Case

 

 

 

De ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl. Inclusief logo. Voor Auris zijn we all-in gegaan. En een succes is het geworden! Met doordachte keuzes voor beeldmerk, kleurgebruik en letterstijlen spreekt de nieuwe stijl tot de verbeelding. Auris hoort er weer bij!

Bekijk Case

 

 

 

Een productintroductie doe je één keer goed, of je doet het niet. Grohe staat bekend als innovatief sanitair specialist. De introductie moet hier natuurlijk bij aansluiten. En wij weten we hoe we een spetterend resultaat behalen! Lees hoe wij de introductie van het juiste Elan hebben voorzien.

Bekijk Case