Elan-Header

Welkom! communicatiebureau KEPCOM heet nu [Elan]

Het Communicatiebureau Den Haag; bestaande uit Elan, KEPCOM
& The Key Agency, een creatieve krachtenbundeling!

Het team van KEPCOM is nu onderdeel van [the] Qroup, een creatieve krachtenbundeling van specialisten. Binnen deze samenwerking zijn de activiteiten en specialisten van KEPCOM toegevoegd aan communicatiebureau Elan. In deze synergie zullen we nog beter dan voorheen grensverleggende en inspirerende ideeën over marketing- en communicatievraagstukken kunnen bieden.

Strategie, conceptontwikkeling en ontwerp, creatie en productie. Of het nu gaat om complete in- of externe campagnes of een specifiek onderdeel uit de marketingmix, wij helpen u graag.

Use [Elan] to stand out

Neem contact op

“You smile, we smile!”

ELAN

NZO

VNO-NCW West

VNO-NCW West

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Mattel

Hertel

FESTO

FESTO

KPN

KPN

PsyQ

PsyQ

Bohn Stafleu van Loghum

Bohn Stafleu van Loghum

NWB Bank

NWB Bank

Albert Heijn

Albert Heijn

Boskalis

Boskalis

Grohe

Grohe

Gemeente Delft

Gemeente Delft

Kenz-Figee Group

Kenz-Figee Group

Strategie

Wij ontwikkelen communicatie-, content- en campagnestrategieën die richting en houvast geven, zodat je middelen elkaar optimaal aanvullen en versterken.

Concept

Achter elke uiting schuilt een concept. Wij houden ervan om effectieve concepten te ontwikkelen, die meer doen dan alleen maar je boodschap overbrengen.

Vormgeving

Elke communicatie-uiting staat of valt met de verpakking. De ontwerpers en vormgevers van Elan weten als geen ander hoe ze jouw boodschap visueel kunnen overbrengen.

Social media

Creatieve posts met een pakkend beeld genereren likes, retweets, extra volgers, attentiewaarde, interactie met je doelgroep en daarmee extra omzet. ELan <3 likes.