Marnix Academie

Met deze pabo-opleiding in Utrecht hebben we al een lange samenwerking.

Wervingscampagne Meer met Marnix
Marnix Academie in Utrecht leidt leraren op die het verschil maken. Leraren basisonderwijs die oog hebben voor kinderen, met al hun sterke of minder sterke talenten, hun kenmerken en benodigdheden. Marnix leerkrachten zijn leerkrachten die kinderen zich herinneren en waar zij zich aan kunnen optrekken. Kortom: Marnix is een topopleiding, Marnix brengt meer dan andere pabo’s. Dat verschil maakt Marnix voor leraren en hun leerlingen, maar ook voor scholen en decanen.

‘Meer met Marnix’ is daarom een logische boodschap van de campagne die wij voor Marnix hebben ontwikkeld. De mooie en krachtige beelden zijn gemaakt door Sjors Massar.  Ze inspireren en prikkelen, zoals Marnix haar studenten wil prikkelen om meer te bieden dan leraren die van andere pabo’s komen.

Naast strategie, concept en ontwerp van de overall campagne heeft Elan ook de vormgeving van vele campagnemiddelen verzorgd.

Ook de in 2009 ontwikkelde wervingscampagne ‘Ik wil Marnix’ was van onze hand. Deze resulteerde in een substantieel hogere instroom van nieuwe studenten.