Mattel Europe

Voor Mattel Europe, bekend van onder andere Barbie, Hot Wheels, Fisher Price en Thomas de Stoomlocomotief, maken wij diverse promotiematerialen: advertenties en catalogi, ontwerpen voor evenementen, diverse online werkzaamheden zoals landings- en aanmeldingspagina’s voor prijsvragen, winacties, televisie- en bioscoop tag-ons en korte filmpjes/animaties aan het einde van een reclame.

Logo Mattel

Promotionele actie Barbie

Op de foto met Barbie … wie wil dat nou niet?! In het Alexandrium kwam deze wens tijdens de feestdagen voor veel kinderen uit. In een heuze sneeuwbol kon je een foto samen met Barbie laten maken. Die prijkt nu op menige kinderkamer.

Het ontwerp van de sneeuwbol en de flyers hebben wij mogen verzorgen.

Diverse POS-materialen

Mattel doet jaarlijks meerdere promotionele acties in de speelgoedwinkels. Elan ontwikkelt hiervoor alle POS-materialen. Denk hierbij aan schapkaarten, posters, shelftrays, displays etc. Dit jaar verscheen de Viewmaster van Mattel. De ouderwetse viewmaster uit de jaren ’80 maar dan in een nieuw virtual reality jasje.  Hiervoor werd een schapkaart met videodisplay gemaakt. De schapkaart bevat een bewegingssensor. Zodra iemand langsloopt, start de video.

Elan was verantwoordelijk voor:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Uitwerking van diverse middelen
  • Drukwerk
  • Projectbegeleiding