Miss Etam

De perfecte fit voor jou

Altijd de perfecte broek vinden. Dat is de belofte van Miss Etam. Onmogelijk? Nee hoor. Bij Miss Etam heeft namelijk iedere broek een eigen naam én daarmee een eigen fitting. Omdat deze fitting vervolgens in diverse prints en stoffen beschikbaar is, kunnen ze deze garantie geven.

Onze werkwijze
De perfecte match? Een combi van de juiste pasvorm, de perfecte stof én het ultieme printje. Hiervoor hebben we een soort ‘dating-jeans-app’ ontwikkeld. Dit hele thema komt terug in alle online en instore campagne-uitingen.

Online is de jeans-swiper geplaatst. Hierin kunnen klanten aangeven wat hun lichaamstype is. Zo worden vanuit de app broeken geadviseerd die aan de wensen van de klant voldoen. Met een eenvoudige swipe naar links of rechts heb je jouw match te pakken. Supersnel en zonder gedoe. Op deze manier garandeert Miss Etam de perfecte fit voor iedereen.

Industrie
Retail

Lancering
TV, Radio, offline & online

Partners
Miss Etam
VLA films

Uitdaging

Het doel van de campagne? Een flinke verkoopstijging binnen Miss Etam. De verkoop van 80.000 broeken binnen twee weken, verdeeld over alle filialen, moet behaald worden. Maar ook meer bekendheid over de verschillende vaste pasvormen van Miss Etam. En de boodschap dat Miss Etam de perfecte fit heeft voor ieder lichaamstype. De perfecte match.

Kleedhangers

Hartje = kopen & kruisje = niet kopen

Reclamebord

Winkelstraat

TV-commercial

Opnamedag

Applicatie

Swipen in app

Reclamebord

Instore

No match!

Kledinghanger

TV-commercial

Opnamedag

Schets

Kledinghangers

Kraskaarten

Direct-mailing

Logo

Resultaat

Met behulp van deze campagne is de doelstelling, verkoop van meer dan 80.00 broeken, ruimschoots behaald! De app is een voltreffer gebleken voor online en instore bezoekers. Daarnaast is door de commercials de landelijke bekendheid tijdens de actieperiode flink verhoogd.

  • verkoop >80.000 stuks
  • bekendheid fitting
  • succesvolle lancering commercial
  • verhoging landelijke naamsbekendheid

BEKIJK OOK: GEMEENTE RIJSWIJK