CAMPAGNE & CREATIE

Het oog wil meer en stelt hogere eisen. Strakke vormgeving dat matcht met jouw marketing- en communicatiedoelen. Een flitsend ontwerp om jouw boodschap kracht bij te zetten. Samen kiezen we de juiste manier van communiceren met jouw doelgroep. Offline en online. Want geen doelgroep is hetzelfde. Bij Elan zijn we niet gewoon creatief. We creëren succes.

Wij creëren succes!

Bekijk creaties

CONCEPT

Een concept begint altijd met een idee. Complex, simpel of verrassend. Elan brengt dat idee tot leven. Onze inbreng daarbij is niet alleen onze creativiteit. Alle mogelijke communicatiemiddelen weten wij door onze brede kennis maximaal te benutten. Of het nu om een campagne, magazine of salesactie gaat. Wij creëren effectieve, opvallende concepten waar jij mee scoort. Dat is ons doel.

Wij scoren met concepten!

Bekijk concepten

ONLINE CONTENT

Het creëren van online content vraagt om een andere benadering dan offline content. Online is de aandacht kort en vluchtig. Een sterke opening om zo direct interesse te wekken. Kortere zinnen zodat de aandacht blijft. We worden al overspoeld met informatie. Content moet daarom direct opvallen. Een blog, landingspagina of email? Elan weet te prikkelen. De juiste tekst voor de juiste doelgroep. Rake teksten!

Wij overtuigen met tekst!

Bekijk online content

FILM & ANIMATIE

Een uniek verhaal. Een complexe boodschap. Een krachtige presentatie. Geen betere manier om helder te communiceren dan door middel van film of animatie. Door te prikkelen, enthousiasmeren en overtuigen zetten we jouw boodschap in de spotlight. Met een krachtige combinatie van beeld, tekst, geluid én de juiste tone of voice. Want jouw doelgroep bereiken, daar gaat het om. En hey; het oog wil ook wat!

Wij brengen succes in beeld!

Bekijk film & animatie