Heineken-alcoholvrij-tijn

De 10 beste inhakers, volgens Elan

  • door Pieter Vonk

Inhakers zijn niet meer weg te denken in het social media landschap. Vooral de grote merken laten zich de afgelopen jaren van hun humoristische kant zien bij actuele gebeurtenissen. Deze vorm van communicatie is erg sterk en wekt veel sympathie op. Daarom vroegen wij onze collega’s een lijstje te maken van hun favoriete inhakers. Hier is onze top 10 uitgekomen. Mocht jij nog een briljante hebben, laat het ons dan weten!

Wil je hier zelf mee aan de slag? Het is dan handig om de inhaakkalender in de gaten te houden!
Onze marketing- en communicatie helden kunnen uiteraard met je brainstormen.

10. Zonder EK is het toch een beetje vreemd.. Heineken heeft deze geplaatst naar aanleiding van het gemiste Europese Kampioenschap voetbal van het Nederlands Elftal. (via Facebook)

Heineken zonder EK

9. Whatsapp storing.. HEMA was erg scherp na een grote landelijke Whatsapp storing. Wij vinden deze erg gevat en lief! (via Facebook)

Hema-Wat-Sap-Storing

8. Chocomel condoom.. op verzoek! (via Facebook)

Chocomel condoom

7. De poepbacterie E.coli was in het drinkwater van Vlaardingen opgedoken. Sourcy deelde gratis water uit en had een mooie inhaker!  (via Facebook)

Sourcy betrouwbare bron

6. Voortaan vieren wij Koningsdag, Unox verwelkomt Willem-Alexander alvast als nieuwe koning.
(via Facebook)

Unox koningsdag
5. Snoekduik van Robin van Persie tijdens de 5-1 overwinning op Spanje. Dit konden wij als groot sportliefhebbers wel erg waarderen! (via Facebook)

KLM-inhakers-vanPersie

4. Rokjesdag van de Gamma! Zou deze na de #metoo discussie nog geplaatst worden? (via Facebook)

Rokjesdag inhaker van Gamma
3. 21 juni, de langste dag! Erg scherp en simpel, hier houden wij van! (via Facebook)


2. Geen Elfstedentocht, GAMMA heeft hier wel wat voor! (via Facebook)

Gamma-elfstedentocht-inhaker

  1. Dit vonden wij het geniaalst! Youp zet merken aan het lakken voor Tijn!
    Youp had natuurlijk in het verleden het alcohol vrije bier merk Buckler van Heineken eigenhandig uit de markt gewerkt door zijn show. Dit vinden wij een mooi doel en een super combinatie! (via Twitter)

Heineken-alcoholvrij-tijn

Heineken-alcoholvrij-tijn

 

 

 

 

Ook interessant

On- en offline kerstmailing

Vanuit Elan worden er zowel online als offline mailings ontworpen, uitgevoerd en getarged. Voor de feestdagen is dit ook de ideale manier om mensen uit te nodigen voor een borrel…

Acomo

Een van onze pronkstukken afgelopen maand was het jaarverslag van Acomo. Acomo is een internationale groep van bedrijven die natuurlijke agrarische producten verhandelen en distribueren voor voedsel- en drankenindustrieën wereldwijd. Om…

Mattel kinderspeelgoed advertenties

Mattel en Elan zijn twee handen op één buik. Wij verzorgen al jaren verschillende acties en ontwikkelen advertenties voor de verschillende merken binnen Mattel. De afgelopen tijd zijn we weer…