Fout overhemd vrijdag

Het leukste bureau van Den Haag (Althans, dat vinden wij zelf)

 • door Pieter Vonk

De ELAN'ers zoals wij onszelf noemen, zijn een bijzondere groep mensen bij elkaar. Bij Elan gaan we elke dag tot het uiterste. Voor elkaar en voor klanten. Maar we hebben ook tijd voor gezellige en grappige dingen. Nieuwsgierig wat? Lees hier over het leukste bureau van regio Den Haag!

Sfeer op kantoor, je hoort er veel over in vacatures. “Goede werksfeer met prettige collega’s”. Die gezellige collega’s hebben wij zeker bij Elan. Collega’s die ècht een stap harder voor je lopen. Omdat je jezelf soms voor vijf klanten tegelijk wilt uitsloven, om het beste resultaat te behalen. Fixen we gewoon, samen, met collega’s! Die samenwerking zorgt er dagelijks voor dat we alle projecten met een goed resultaat afronden. Hierdoor alleen al zijn we het leukste bureau.

We doen overigens gewoon aan overleg, liefst staand en niet “even zitten”(en niet aan scrum/agile/lean). We “houden niets tegen elkaar aan”, dat is gewoon vies. Sparren, doet ons denken aan Kerst, en wanneer we aan Kerst denken, denken wij aan te korte, of nee ‘uitdagende’ deadlines. Omdat er zoveel mensen vrij zijn en de feestdagen een gatenkaas creëren in onze planning.

Voor de rest is het hier erg gezellig en werken we kneiterhard om alle prachtige uitdagende projecten (toch altijd weer op tijd) af te ronden. Met die sfeer realiseren we toffe projecten voor echt lieve, leuke klanten.

Zie hier ook wat je zal verbazen maar voor ons doodnormaal is:

 • Fout overhemd vrijdag! Vooral de mannen doen hieraan mee, vaak zelfs onbewust en sommigen zelfs ook op andere dagen dan vrijdag… En noem het ZEKER geen blouse, want alleen Adriaan (die van Bassie) draagt een blouse. (PS. voor een overhemd met korte mouwen krijg je extra kudoos)
 • Soepdag! Elke donderdag is er iemand aan de beurt om voor heel het kantoor soep te maken. Je soep wordt beoordeeld en er is een heuze strijd om de jaarlijkse soepkoning/koningin te worden.
 • Wintersport! Het laatste weekend van januari gaan wij met z’n allen op wintersport in Fügen, bij Mutti. Deze topvrouw van inmiddels eind 80 ontfermt zich van donderdag tot zondag over ons zoals een echte Mutti dat doet. Ze zorgt ervoor dat we in de ochtend weer helemaal fris de berg op kunnen en stoomt ons vervolgens weer klaar voor de après-ski en de après après-ski (het wordt vaak een beetje laat ja).
 • Trakteren moet je als:
  • je jarig bent
  • je jezelf jarig voelt;
  • je aangereden bent (onder werktijd) en je leeft nog;
  • je een weddenschap verliest.

Kom je een keer langs? Je bent van harte welkom.

Ook interessant

On- en offline kerstmailing

Vanuit Elan worden er zowel online als offline mailings ontworpen, uitgevoerd en getarged. Voor de feestdagen is dit ook de ideale manier om mensen uit te nodigen voor een borrel…

Acomo

Een van onze pronkstukken afgelopen maand was het jaarverslag van Acomo. Acomo is een internationale groep van bedrijven die natuurlijke agrarische producten verhandelen en distribueren voor voedsel- en drankenindustrieën wereldwijd. Om…

Mattel kinderspeelgoed advertenties

Mattel en Elan zijn twee handen op één buik. Wij verzorgen al jaren verschillende acties en ontwikkelen advertenties voor de verschillende merken binnen Mattel. De afgelopen tijd zijn we weer…