On- en offline kerstmailing

  • door Anna Fleur Bakker

Vanuit Elan worden er zowel online als offline mailings ontworpen, uitgevoerd en getarged. Voor de feestdagen is dit ook de ideale manier om mensen uit te nodigen voor een borrel of om weer op de radar te komen bij klanten of leads. Via de online mailing kan je ook linken naar een speciale landingspage.

De beste wensen..

Communiceren met je klanten is het hele jaar door belangrijk, dus ook aan het einde van het jaar. Wens je klanten het beste, met een in een mooi jasje gestoken kerstkaart of eindejaarsmailing. Hulp nodig? We bieden hulp op verschillende vlakken. Het design kunnen we precies zo maken zoals jouw bedrijf dat wil.

Ook zijn we ervoor om je op weg te helpen met de tekstuele invulling van de mailing. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je de mailing persoonlijk maakt, zorg dat iemand zich speciaal voelt. Deel wat jullie als bedrijf het afgelopen jaar hebben bereikt. Hiermee betrek je de klant nog weer een stukje extra bij je bedrijf. Tegelijkertijd kan je een vooruitblik doen: wat kan de klant het komende jaar van jullie verwachten?

Daarnaast kan de mailing natuurlijk fungeren als uitnodiging. Misschien wil je mensen wel op een speciale manier uitnodigen voor jullie eindejaarsborrel, samen maken we er wat moois van!

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Elan, ook aan het einde van het jaar, te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Acomo

Een van onze pronkstukken afgelopen maand was het jaarverslag van Acomo. Acomo is een internationale groep van bedrijven die natuurlijke agrarische producten verhandelen en distribueren voor voedsel- en drankenindustrieën wereldwijd. Om…

Mattel kinderspeelgoed advertenties

Mattel en Elan zijn twee handen op één buik. Wij verzorgen al jaren verschillende acties en ontwikkelen advertenties voor de verschillende merken binnen Mattel. De afgelopen tijd zijn we weer…

Haastige spoed is zelden goed?

Niet in het geval van Miss Etam. Daar shop je namelijk snel en gemakkelijk een broek die bij jou past. En deze weken loopt 'onze' Broekmatchcampagne van Miss Etam. Daar…