Onze nieuwste aanwinst is uit de startblokken

  • door Willem-Bas Hess

2018 hebben we uitgezwaaid, 2019 is alweer 3 dagen jong. En tegelijk met dit verse jaar, stapte er ook een nieuwe collega ons kantoorpand binnen. Pavlina vult vanaf nu ons team aan als Marketingcommunicatie adviseur. En daar heeft ze zin in, lees maar:

Een nieuwe woonplaats, nieuw huis, paar nieuwe hobby’s, veel nieuwe mensen, een splinternieuw jaar én nu ook een nieuwe baan! Dat is best veel ‘nieuw’ in best korte tijd. Want zonder het zelf goed door te hebben, toverde ik binnen vijf maanden een compleet nieuwe wereld om me heen.

Van het rustige Friesland naar het bruisende ‘Oh Oh Den Haag’. Van een Grote-mensen-huis naar een Tiny-appartementje dat perfect past bij mijn nieuwe minimalist-overtuigingen. En van Fierljeppen in zeven sloten tegelijk, naar het proberen te temmen van de woeste Noordzee bovenop mijn surfboard(of eigenlijk nog vooral vaak eronder tot nu toe). Best groots, voor zo’n klein meisje als ik.

En bij al dat moois hoort per vandaag dus ook deze nieuwe uitdaging als (niet over je tong struikelen, want het is wel een mond vol) Marketingcommunicatie adviseur & Projectmanager in de wereld van Elan. En wat voor eentje! Mijn eerste stappen binnen Elan voelden meteen vertrouwd. Goede sfeer, fijn energiek team, mooie opdrachtgevers, gezellige borrels én de lekkerste soepen op Soepdonderdag. Ik zette zo zonder moeite groene vinkjes achter alle punten op mijn denkbeeldige droomwerkplek-checklist. In december heb ik al stiekem van Elan geproefd, en dat smaakte naar meer, veel meer.

Ik stond dan ook trappelend te wachten tot ik 2 januari in mijn agenda open kon slaan, en een vliegende start op m’n racefiets kon maken richting mijn nieuwe werkplek in Rijswijk. 2019, here we are. Met het hele team in de startblokken, klaar voor weer een jaar vol mooie projecten en fijne samenwerkingen. Ready? Ofcourse. 3,2,1.. GO!

Jou in het bijzonder, wens ik een energiek, positief, uitblinkend, geslaagd en vooral uitdagend nieuw (werk)jaar toe. Met minstens zo’n fijne vliegende start als ik nu heb. Maak het een jaar met een gouden randje. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten bij ons op kantoor of op een andere inspirerende plek. Tot snel?

Ook interessant

On- en offline kerstmailing

Vanuit Elan worden er zowel online als offline mailings ontworpen, uitgevoerd en getarged. Voor de feestdagen is dit ook de ideale manier om mensen uit te nodigen voor een borrel…

Acomo

Een van onze pronkstukken afgelopen maand was het jaarverslag van Acomo. Acomo is een internationale groep van bedrijven die natuurlijke agrarische producten verhandelen en distribueren voor voedsel- en drankenindustrieën wereldwijd. Om…

Mattel kinderspeelgoed advertenties

Mattel en Elan zijn twee handen op één buik. Wij verzorgen al jaren verschillende acties en ontwikkelen advertenties voor de verschillende merken binnen Mattel. De afgelopen tijd zijn we weer…