Pieter Vonk
Managing Director

Connecties maken. Klanten verbinden met tekst, film en social. Pieter is een bevlogen marketeer. Hij kent het klappen van de zweep en is daardoor een garantie voor succes. Doet naast het werk aan vier verschillende sporten. Tegelijk. En maakt mooie reizen. Een sportieve avonturier.

pieter@elan.nl | 06 4204 3914

Dennis Meijer
Project- en Operations manager

Regelt het. Linksom of rechtsom. Tevreden? Dan is hij dat ook. Niet tevreden? Dat bestaat niet bij Dennis. Geroemd om zijn onuitputtelijke doorzettingsvermogen. In zijn vrije tijd kijkt hij Netflix, ligt in zijn jacuzzi en houdt van een drankje. Bij voorkeur gecombineerd. Sporten? Liever niet te veel.

dennis@elan.nl | 06 1883 7760

Anna Fleur Bakker
Project Manager On- en offline projecten

De jongste van het team. Maar weet zich heel goed staande te houden. Wat een aanwinst is zij! Van social tot direct mail. Anna Fleur kan het allemaal. En alles met het grootste enthousiasme. Maar pas op; ze is gek op kickboksen. En zeilen! Dat is toch ook een sport?

annafleur@elan.nl | 06 4399 4969

Willem-Bas Hess
Managing Director

Jouw probleem is zijn oplossing. Willem-Bas blijft speuren, net zo lang tot de oplossing is gevonden en jij kunt shinen. Dat is zijn doel. Zo ook in zijn vrije tijd. Van gadget op AliExpress tot nieuwe woning op Funda. WB vindt het. En hij houdt van sport: voetbal, zwemmen, wielrennen, fitness … Uitslover.

willembas@elan.nl | 06 2340 2482

Sjors Bleeker
Sales & projectmanager

Denkt vanuit de klant. Leeft zich in, verdiept zich en zoekt de creatieve oplossing om er samen een succes van te maken. Houdt van koken, lekker eten en drinken. Vindt dat hij daarom wel een paar keer per week moet hardlopen. Niet dat het helpt.

sjors@elan.nl | 06 3004 4214

Vanessa van Duuren
Designer

Klantgericht, oog voor detail en een sterke focus op resultaat. Dat is Vanessa. Bijt zich vast in een project tot iedereen tevreden is. Het type ‘niet lullen maar poetsen’. Buiten werktijd? Softbal, snowboarden en vakantie. Want écht creatief word je pas met een uitgerust hoofd.

vanessa@elan.nl | 015 285 5858

Barbara Pluym
Designer

Barbara neemt haar werk erg serieus. Of het nou een strakke lay-out of een tijdloos ontwerp is, Barbara vraagt eindeloos door en levert altijd maatwerk. In haar vrije tijd lacht ze veel. Vooral om haar eigen grappen. Grootste hobby’s: eten, films en muziek. Grootste talent: een olifantengeheugen voor semi-nutteloze weetjes. Altijd leuk, voor wat trivia tijdens de lunchpauze.

barbara@elan.nl | 06 3426 9800

Eelco Hupe
Creative

Een snelle denker. Kan goed van niets iets maken. En is in staat om een ogenschijnlijk alle kanten op springende ideeënstroom te kanaliseren tot één creatief communicatieconcept of design. Een man van zijn woord. Eén om mee te lachen! Is buiten het werk een golfspelende U2 liefhebber. Over combi’s gesproken.

Wouter Blok
Creative

Binnen de lijntjes kleuren? Wouter niet. Creativiteit stroomt door zijn aderen. Het creatieve proces duurt bij hem dan ook nooit erg lang. Met verrassende ideeën weet hij je omver te blazen. Net als op de atletiekbaan. Tenminste, in zijn jongere jaren.