Pieter Vonk
CVO

Chief Visionary Officer

Connecties maken. Klanten verbinden met tekst, film en social. Pieter is een bevlogen perfectionist. Hij kent het klappen van de zweep en is daardoor een garantie voor succes. Doet naast het werk aan zes verschillende sporten. Tegelijk. En maakt mooie reizen. Een sportieve avonturier.

Dennis Meijer
CCS

Chief Customer Satisfaction

Regelt het. Linksom of rechtsom. Tevreden? Dan is hij dat ook. Niet tevreden? Dat bestaat niet bij Dennis. Geroemd om zijn onuitputtelijke doorzettingsvermogen. In zijn vrije tijd kijkt hij Netflix, ligt in zijn jacuzzi en houdt van een drankje. Bij voorkeur gecombineerd. Sporten? Liever niet te veel.

Anna Fleur Bakker
CCJ

Chief Customer Journey

De jongste van het team. Maar weet zich heel goed staande te houden. Wat een aanwinst is zij! Van social tot direct mail. Anna Fleur kan het allemaal. En alles met het grootste enthousiasme. Maar pas op; ze is gek op kickboksen. En zeilen! Dat is toch ook een sport?

Willem-Bas Hess
CBO

Chief Brand Officer

Jouw probleem is zijn oplossing. Willem-Bas blijft speuren, net zo lang tot de oplossing is gevonden en jij kunt shinen. Dat is zijn doel. Zo ook in zijn vrije tijd. Van gadget op AliExpress tot nieuwe woning op Funda. WB vindt het. En hij houdt van sport: voetbal, zwemmen, wielrennen, fitness … Uitslover.

Sjors Bleeker
CSO

Chief Success Officer

Denkt vanuit de klant. Leeft zich in, verdiept zich en zoekt de creatieve oplossing om er samen een succes van te maken. Houdt van koken, lekker eten en drinken. Vindt dat hij daarom wel een paar keer per week moet hardlopen. Niet dat het helpt.

 

Vanessa van Duuren
SDO

Senior Design Officer

Klantgericht, oog voor detail en een sterke focus op resultaat. Dat is Vanessa. Bijt zich vast in een project tot iedereen tevreden is. Het type ‘niet lullen maar poetsen’. Buiten werktijd? Softbal, snowboarden en vakantie. Want écht creatief word je pas met een uitgerust hoofd.

Barbara Pluym
SDO

Senior Design Officer

Een design dat je verwachting overtreft. Barbara weet van een half idee nog een knallend ontwerp te maken. Ze is onze sneaker lover; draagt het liefst iedere dag een nieuw paar. En ze onthoudt alles. Vaak erg prettig …

Eelco Hupke
SCO

Senior Creative Officer

Een creatief beest en een snelle denker. De perfecte combi om van een wilde ideeënstroom een passend design te maken. Is een man van zijn woord. Eén om mee te lachen! Wel zo prettig. Is buiten het werk een golfspelende U2 liefhebber. Over combi’s gesproken.

Wouter Blok
SCO

Senior Creative Officer

Binnen de lijntjes kleuren? Wouter niet. Creativiteit stroomt door zijn aderen. Het creatieve proces duurt bij hem dan ook nooit erg lang. Met verrassende ideeën weet hij je omver te blazen. Net als op de atletiekbaan. Tenminste, in zijn jongere jaren.